Reizigersdag Haarlem

Met Roel Gaasbeek, Eus van der Grift en zijn hond Amma en Trail Coördinator Max Smits

Photo Credit: Sultans Trail wandelaar Matthias S.

Jullie zijn allemaal van harte welkom op de jaarlijkse Sultans Trail Reizigersdag 2022! Te gast zijn drie overbekende SultansTrail reizigers die veel van u graag eens willen ontmoeten: Roel Gaasbeek, Eus van der Grift met zijn allerbeste vriendin, de beroemde hond Amma, en natuurlijk ook Max Smits, onze Trail Coordinator.

We verwachten een gezellig gemengd publiek bestaande uit mensen die van reisverhalen houden, mensen die zelf plannen hebben om de trail te lopen of fietsen, mensen die dat al gedaan hebben en de vrijwilligers van de SultansTrail. Er zal er volop gelegenheid zijn tot het stellen van vragen en ook om elkaar eindelijk eens in het echt ontmoeten!

De Reizigersdag vindt plaats op zondagmiddag 20 november 2022, vanaf 13.00 in de kapel van het Rosenstock Huessyhuis, Hagenstraat 10 in Haarlem.

Roel wandelde dit jaar van Istanbul naar Mohacs, Hongarije en toen nog een flink stukje verder, met het doel om het gemis van zijn vader te verwerken. Heeft hij zijn doelen behaald?
Klik voor een sneakpreview

De fietser en schrijver Eus van der Grift komt, met zijn hond Amma. Hij vertelt over de voorbereidingen en vooral over de reis op de SultansTrail zelf met hond en fiets, maar natuurlijk komt ook zijn transitie aan bod.
Zie zijn site Nomadeus

De derde gast is TrailCoordinator Max Smits die zal vertellen over zijn ervaringen gedurende zijn 2500km lange wandeltocht: de Grand Tour 2022, waarmee hij meer lokale bekendheid voor de Trail bewerkstelligde.
Op Polarsteps staat zijn verhaal