Informatiepakket

Het Digitaal Informatiepakket bevat alle beschikbare informatie voor wandelaars. Het pakket is verkrijgbaar via de Webshop.

Tracks

Alle GPS tracks van de hele route zijn beschikbaar verdeeld in 115 etappes. De lengte varieert per etappe van 17 tot 32 km afhankelijk van de aanwezigheid van accommodatie. Waar nodig zijn route varianten opgenomen.
De GPS tracks zijn bedoeld voor zelfnavigatie en zijn geschikt voor Garmin apparatuur en alle telefoon Apps (Android en IOS).

De tracks zijn ook beschikbaar in kml-formaat voor Google Earth en Maps.me.

Places of Interest

Locations and Addresses

Een uitgebreide lijst “Locations and Addresses” bevat informatie over accommodaties, vervoersmogelijkheden, bezienswaardigheden. De lijst is beschikbaar als pdf-bestand.

De coördinaten van de locaties zijn ook opgenomen in een POI-bestand in GPS formaat dat kan worden ingelezen in navigatie Aps.

Accommodaties

De lijst bevat ca.850 accommodaties die langs de route aanwezig zijn. Hiervan zijn in de lijst de coördinaten opgenomen en de adres- en contactgegevens zoals telefoonnummers, websites en email-adressen, voor zover beschikbaar.
Voor de grotere plaatsen is een selectie gemaakt uit het aanbod.

Bezienswaardigheden

De lijst bevat ca.270 bezienswaardigheden, waarvan de adres- en contactgegevens zoals telefoonnummers, websites en email-adressen, zijn vermeld, voor zover beschikbaar. Bovendien bevat de lijst een korte beschrijving van de bezienswaardigheid.

Vervoer

Waar dit toepasselijk is worden vervoersmogelijkheden aangegeven. Dit kan zijn in de vorm van een bushalte of busstation, trainstation of vliegveld. Maar ook bruggen en pontjes worden aangegeven om rivieren over te steken.

Het Sultans Trail Digitaal Informatie Pakket ophalen, met alle GPS-tracks, een volledige POI-lijst en adressen van accommodatie en meer….