Donaties en sponsoring

Met jouw donatie help je stichting Sultans Trail een goed gemarkeerde Sultans Trail in stand te houden en verder te ontwikkelen! Zo help je mensen op weg naar Istanbul! We verwelkomen iedereen die de Sultans Trail een warm hart toedraagt graag als donateur.

Doneer 15 Euro: Doneer €15 , of gebruik de donate button onderaan de pagina om een ander bedrag te kiezen. Je donatie regel je dan makkelijk en veilig via Mollie.nl of PayPal.

Natuurlijk kun je je donatie ook overmaken. Gebruik hiervoor ons

IBAN-rekeningnummer NL60 TRIO 0254 6400 60. t.n.v. Stichting Sultans Trail – A European Cultural Route.

Voor een internationale betaling gebruik je BIC TRIONL2U. Vermeld er dan even bij dat het om een donatie gaat. En als je je e-mailadres er ook bij zet kunnen we Teşekkürler (‘dank je wel’) zeggen!

Donatie opties

OK
Doneren via PayPal:

Of Doneer een ander bedrag via iDeal:

Doneer

Adverteren?

Wil je adverteren op onze website, in onze nieuwsbrief of in de wandelgidsen? Stuur dan een mailtje aan info@sultanstrail.net. Wil je langs de Sultans Trail reclame maken voor jouw bedrijf? Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn.

  • Reclame stickers

Sultans Trail StickerBestel hier uw sponsor sticker: sponsor sticker

 

 

  • Reclameborden
    Wil je jouw (bedrijfs-)naam terugzien op jouw favoriete plek langs de Sultans Trail? Op een opvallend bord van stevig kunststof en van dertig bij zestig centimeter? Dat kan al vanaf € 75,- (excl. btw)!

Linksonder op het bord komt dan jouw bedrijfsnaam, logo of tekst. Jij kunt je favoriete plek aangeven, dan hangen wij in overleg de borden langs de route!
Geïnteresserd in reclame voor jouw bedrijf langs de Sultans Trail? Mail naar info@sultanstrail.net.