Agenda

2019

December

Wandelen met Els

Op 8 december gaan we de OV Stapper Amsterdamse Bos lopen, een wandeling van 17 km. Deze wandeling loopt van Amsterdam CS naar het busstation in Amstelveen
Bij deze de routebeschrijving en routekaart.
We doen het echter ánders: we lopen de route andersom, dus vanaf het busstation Amstelveen naar Amsterdm CS; dit in overleg met Albert die geen moeite had de juiste route omgedraaid te vinden. Ik neem aan dat dit voor meer van ons geldt. We kunnen dan in Amsterdam aan het eind van de wandeling iets gaan drinken en eventueel met diegenen die dit leuk vinden ergens nog iets eten.

We treffen elkaar op het busstation in Amstelveen om 11.00 uur 
Laat je het even weten als je meegaat op 06 2262 2626
Groeten Els 

2020

April

11-25 April
van Sofia naar Plovdiv.

In vergelijking met tochten door de gebergtes van Rila en de Rhodopen, is deze reis iets lichter maar onderschat ‘m niet. 

Alles bij elkaar hebben we 216 gevarieerde kilometers af te leggen tussen Sofia en Plovdiv verspreid over 10 wandeldagen, dus gemiddeld iets meer dan 20 kilometer per dag. Heb je belangstelling om aan te sluiten, laat het me dan even weten en dan kan ik zo snel mogelijk laten horen of de reis kan doorgaan (minimaal 6 deelnemers, maximaal 10).

Klik voor meer informatie over deze reis of stuur dan een mailtje naar de afzender: arjans@cerberus.nl of een appje naar 06 24686785.

Mei

van 10 t/m 22 mei
Lentewandeling 2020

Dit jaat gaan we verder op onze meerjarige wandeltocht op de Sultans Trail. Deze vierde reis start waar we de laatste keer zijn geëindigd, in Apatin, in Servie. Klik voor meer informatie  of wil je meelopen? Stuur dan een e-mail naar Ton Roos, ton@sultanstrail.com