Henk Juffer in Roemenië

Roemeniëreizen 2016

Ook in 2016 zullen er weer veel mogelijkheden zijn om van het mooie Roemenië te genieten. Een greep uit de mogelijkheden:

16 april t/m 30 april: we gaan het deel tussen Szeged en Timisoara verkennen en markeren. Hiermee wordt de aansluiting tot stand gebracht tussen het Hongaarse en Roemeense deel van de Sultans Trail. Iedereen van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze reis door 2 landen.

5 september t/m 18 september: we wandelen circa 200 kilometer tussen Ghelari (provincie Hunedoara) en de prachtige cultuurstad Sibiu. Onderweg veel aandacht voor cultuur en natuur (Karpaten!) en we overnachten meestal in leuke, kleine pensions. Bagagevervoer is mogelijk. Door de goede verbindingen is het ook een optie slechts een deel van dit traject mee te wanden!

(Data onder voorbehoud in verband met wijzigingen vliegschema’s. Vervoer met eigen auto of trein is uiteraard ook een mogelijkheid.)

Houd deze website in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen in Roemenië of bel voor meer informatie Henk Juffer 06-21139001.