Henk Juffer in Roemenië

Roemeniëreizen 2016

Ook in 2016 zullen er weer veel mogelijkheden zijn om van het mooie Roemenië te genieten. Een greep uit de mogelijkheden:

16 april t/m 30 april: we gaan het deel tussen Szeged en Timisoara verkennen en markeren. Hiermee wordt de aansluiting tot stand gebracht tussen het Hongaarse en Roemeense deel van de Sultans Trail. Iedereen van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze reis door 2 landen.

5 september t/m 18 september: we wandelen circa 200 kilometer tussen Ghelari (provincie Hunedoara) en de prachtige cultuurstad Sibiu. Onderweg veel aandacht voor cultuur en natuur (Karpaten!) en we overnachten meestal in leuke, kleine pensions. Bagagevervoer is mogelijk. Door de goede verbindingen is het ook een optie slechts een deel van dit traject mee te wanden!

(Data onder voorbehoud in verband met wijzigingen vliegschema’s. Vervoer met eigen auto of trein is uiteraard ook een mogelijkheid.)

Houd deze website in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen in Roemenië of bel voor meer informatie Henk Juffer 06-21139001.

Roemeniëreis april 2015

De voorbereidingen voor de eerstvolgende Roemenië reis zijn volle gang. Leuk om allerlei enthousiaste mensen, zowel in Roemenië als in Nederland, weer te spreken over deze reis die zal plaatsvinden van dinsdag 7 april t/m zaterdag 18 april 2015.

Dit wordt een reis waarbij we ruim 200 kilometer wandelen tussen Ghelari (provincie Hunedoara) en de stad Sibiu. Deze stad was in het jaar 2007 Europese culturele hoofdstad van het jaar.

Het traject is vorig jaar grotendeels verkend en uitgezet. Dit jaar wordt het een soort “try-out”: we testen diverse accommodaties en ook het bagagevervoer zal worden uitgeprobeerd.

Houd deze website in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen in Roemenië.